Halep a vorbit pentru prima oară despre un obiectiv unic: “Îmi doresc să ajung numărul 1 mondial!”



 

**VIDEO** Halep a vorbit pentru prima oară despre un obiectiv unic: “Îmi doresc să ajung numărul 1 mondial!”

Simona Halep s-a întors vineri în România, după ce cu o zi înainte a pierdut în semifinalele turneului de la Wimbledon, 6-7, 2-6, contra canadiencei Eugenie Bouchard (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

La Otopeni, Simona a vorbit pentru prima oară deschis despre posibilitatea de a ajunge pe primul loc al clasamentului WTA.

“Nu vreau să dau vina pe accidentare. Bouchard m-a bătut, a fost mai bună și merg mai departe. Asta îmi dă curaj să merg cu încredere înainte. Îmi doresc foarte mult să ajung și mai sus în tenis, o să muncesc zi de zi să încerc să fac tot ce pot pentru a câștiga meciuri.

Am fost tristă că am avut o înfrângere, dar nu că s-a terminat turneul, pentru că a fost un rezultat bun. Îmi doresc să ajung numărul 1, nu știu dacă se va întâmpla, dar îmi doresc să ajung!", a declarat Halep.

Românca e favorită principală la turneul BRD Bucharest Open și își dorește să cucerească titlul la prima ediție a concursului din Capitală:

"Acest turneu de la București înseamnă mult, pentru că este primul de la noi din țară. Mi-am dorit foarte mult să joc. Sper să fiu sută la sută miercuri și voi da tot ce pot să ajung spre final. Îmi doresc foarte mult să câștig. E greu, pentru că vin de pe iarbă și sper să mă acomodez foarte repede."

Digi Sport 2 va transmite meciurile de tenis care se vor desfăşura de luni până sâmbătă, iar la Digi Sport 1 va putea fi urmărită finala. Luni, 7 iulie, competiţia va începe la ora 16.30, iar, de marţi până sâmbătă, la ora 15.00. Finala turneului se va desfăşura duminică, 13 iulie, începând cu ora 17.30.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑