Dinamo a obținut a treia victorie în Anglia: 2-1 cu Stalybridge Celtic



 

**VIDEO** Dinamo a obținut a treia victorie în Anglia: 2-1 cu Stalybridge Celtic

Dinamo contiună seria jocurilor de verificare și vineri a câștigat amicalul cu Stalybridge Celtic, formație din liga a șasea engleză. A fost 2-1 pentru elevii lui Flavius Stoican, care au revenit de la 0-1.

În prima repriză, antrenorul echipei din Ștefan cel Mare a trimis pe teren următoarea formulă: Samoilă – Anghelină, Ioniţă, H. Crişan, C. Grecu, Miranda, I. Şerban, R. Krausz, D. Buia, Velici – Lemac.

După pauză, echipa a fost schimbată total: Bălgrădean - L. Rus, Durimel, Ad. Popa II, Fai - Bărboianu, Boubacar, Elton - Lazăr, Bilinski, Gavrilă.

După ce britanicii au deschis scorul în minutul 49, Elton (66) și Valentin Lazăr (70) au întors rezultatul. Ultimul l-a impresionat pe Ionuț Negoiță, acționarul dinamovist care a fost prezent la meciul din Anglia. 

A fost cea de-a treia victorie obținută de dinamoviști în stagiul de pregătire din Marea Britanie, după cele cu Gap Connah's Quay (5-0) și Cheadle Town (5-0).

Următorul meci amical pe care dinamoviştii îl joacă în Anglia este programat duminică în faţa formaţiei Heart of Midlothian (Scoția).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑