Sărbătoare mare la Santiago



 

Triumful istoric realizat de Chile la Copa America a fost celebrt la Santiago ca o sărbătoare națională! Zeci de mii de chilieni au ieșit din case și au împânzit străzile orașului.

Jucătorii chilieni au dus prețioasa Copa America la Palacio de la Moneda, unde au fost primiți și felicitați de însăși președintele statului Michelle Bachelet.

Vidal, Alexis și compania au intrat în Palatul Prezidențial scandând ”Chile, campeon, Chile, campeon!”. Ulterior, jucătorii proaspeți campioni ai Americii de Sud au cerut șefei statului să acorde luni, 6 iulie, zi liberă națională pentru ca fanii să se poată bucura o zi în plus de performanța istorică reușită de naționala chiliană. Râzând, președinta le-a răspuns: ”Vom vedea, pentru că trebuie să modificăm legi pentru a putea decreta luni sărbătoare națională”. Jucătorii lui Sampaoli și-au salutat apoi suporterii de la balconul prezidențial, prezentându-le trofeul mult râvnit. Ulterior, jucătorii chilieni au plecat, cu un autobuz descoperit, într-un tur al capitalei de aproape 6 milioane de locuitori, pentru a arăta trofeul tuturor fanilor.
Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑