Ilie Dumitrescu l-a analizat pe Luchin: "Bun în apărare, fără realizări în atac"



05 августа 2014

 

**VIDEO** Ilie Dumitrescu l-a analizat pe Luchin:

Ilie Dumitrescu este convins că Steaua a făcut o afacere foarte bună prin transferul unui fotbalist polivalent, dar spune că Luchin are și puncte slabe.

Oficialii Stelei au mai bifat un transfer, așa cum a promis Viorel Păunescu, sâmbătă, la ”Fotbal Club(DETALII AICI și VIDEO), prin legitimarea lui Srgian Luchin (DETALII AICI).

Mutarea ex-dinamovistului în Ghencea a fost comentată și în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de către doi dintre analiștii Digi Sport, Ilie Dumitrescu și Florin Bratu.

”De conjunctură, Luchin poate juca fundaș dreapta pentru că este mult mai mobil față de Varela, participă foarte bine și la faza de construcție, este și mai combinativ. Dar, el ca fundaș central se simte cel mai bine, după cum mi-a mărturisit băiatul în trecut”, a spus Florin Bratu la Digi Sport.

”Varela a jucat foarte bine ca fundaș dreapta, este prima opțiune când se va întoarce Gardoș în echipă. Luchin nu cred că va juca imediat, sunt convins că tot Râpă va fi folosit, mai ales că a făcut-o foarte bine, după părerea mea, până acum. După ce a scăpat de acea presiune a meciurilor mai puțin jucate anul trecut, a evoluat altfel.

Revenind la Luchin, este un jucător foarte bun, cu experiență, care face foarte bine faza defensivă. Chiar dacă urcă des în atac n-are multe realizări. Eu nu sunt satisfăcut cu el și aici mă refer la centrări.

În rest, este foarte bine pentru Steaua că și Varela și Luchin sunt polivalenți. Mi-aduc aminte că Luchin a debutat ca fundaș dreapta la națională în meciul cu Franța, de la inaugurarea Arenei Naționale, și a jucat foarte bine”, a conchis Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑