Dario Bonetti crede că Luchin a procedat bine alegând Steaua



05 августа 2014

 

**VIDEO** Dario Bonetti crede că Luchin a procedat bine alegând Steaua

Fostul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, crede că Srgian Luchin a făcut bine că a ales Steaua, după experiența ratată la Botev Plovdiv, și spune că orice jucător are dreptul să aleagă orice echipă pentru a face un salt în carieră.

„Eu cred că orice jucător are dreptul să meargă la orice echipă pentru a-și îmbunătăți situația materială și pentru a face un pas înainte în carieră. Din acest punct de vedere, cred că Steaua e o alegere bună făcută de Luchin.

Cred că Srdjan e un jucător polivalent, poate juca și fundaș dreapta și central, dar din punctul meu de vedere dă randament mai bun în centrul apărării”, a declarat antrenorul italian, ÎN DIRECT la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Bonetti susține că a rămas interesat de tot ceea ce se întâmplă la Dinamo și că vina situației în care este acum echipa din Ștefan cel Mare este împărțită între foștii și actualul patron.

„Eu urmăresc mereu ceea ce se întâmplă la Dinamo, nu-mi place ceea ce văd în ultima vreme. Dinamo e un club important, merita un destin mai bun, care s-o ducă în Liga Campionilor, dar din păcate acestea sunt rezultatele unor persoane care nu au avut un proiect serios.

Vorbesc și despre cei dinainte, dar și de cei din trecut. E foarte rău că nu au reușit să profite de faptul că are niște fani fantastici, care sunt cunoscuți la nivel european, și un prestigiu precum cel al lui Dinamo”, a mai spus Dario Bonetti.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑