Un "gigant" de 1,94 metri și 98 de kilograme, în probe la ”U” Cluj



05 августа 2014

 

**VIDEO** Un

Universitatea Cluj are în probe un atacant de 1,94 metri înălțime și 98 de kilograme, care a trecut pe la Real Sociedad, în La Liga, și care a fost urmărit în urmă cu un an de Fulham și Hull.

Impresarul Mihai Joița este cel care l-a adus la Cluj pe atacantul camerunez Justin Junior Mengolo, de 21 de ani, și a dezvăluit că a mai adus în probe la echipa clujeană încă un vârf: francezul Jonathan Nanizayamo (foto, centru).

„Am mai adus un atacant, crescut la Rennes și vreo doi ani jumate pe la Real Sociedad, Jonathan Nanizayamo. Un atacant de 1,94 metri, foarte rapid, chiar dacă are talia asta, are 23 de ani, seamănă cu Lacina Traore. E în probe, să își dea seama Mihai Teja de ce poate și vom vedea.

Cred că Universitatea Cluj la ora actuală va avea doi dintre cei mai rapizi atacanți din Liga 1, prin acest băiat și prin Mengolo”, a încheiat impresarul.

Nanizayamo, în vârstă de 23 de ani, are părinți originari din Burundi, dar el s-a născut în Franța, la Tours, deci are pașaport francez. Când avea 18 ani și juca la Rennes, a fost aproape de un transfer la Birmingham, iar anul trecut, de serviciile sale s-au interesat Fulham și Hull, din Premier League.

Atacantul francez a evoluat doar la echipele secunde ale lui Rennes, Nantes și Real Sociedad. De la echipa bască a plecat în vara acestui an, alături de alți șapte jucători, puși pe liber de echipa din San Sebastian.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑