Transferul lui Hamza la Steaua se va realiza până la sfârșitul săptămânii: ”Cluburile sunt aproape!”



05 августа 2014

 

**VIDEO** Transferul lui Hamza la Steaua se va realiza până la sfârșitul săptămânii: ”Cluburile sunt aproape!”

E o chestiune de zile până când tunisianul Younes Hamza va reveni în Liga 1, de data aceasta la Steaua, echipă aflată în negocieri cu Botev Plovdiv pentru transferul fostului jucător al Petrolului.

Mihai Joița, impresarul lui Younes Hamza, jucătorul lui Botev Plovdiv, a dezvăluit, în direct la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că transferul atacantului tunisian la Steaua este foarte aproape de a fi încheiat.

”Rămâne ca cei de la Steaua să găsească o înțelegere cu cei de la Botev. Jucătorul dorește să vină la Steaua. Clubul, antrenorul, și-l dorește, lucrurile se desfășoară normal.

Problema e doar între cluburi acum. Nu-s foarte departe unul de altul, între ce solicită unul și ce vrea altul. Faptul că domnul Argăseală s-a deplasat acolo și s-au înțeles pentru Luchin arată că s-a creat o legătură între cele două cluburi, ceea ce e foarte important.

Cu Hamza nu cred că a vorbit Argăseală, dar cu clubul probabil că da, a vorbit.

Sper să se rezolve până la sfârșitul săptămânii. Este bine și pentru jucător, și pentru club. Suntem români, până la urmă, ar fi bine pentru Steaua să se rezolve, să-l aibă la dispoziție în cupele europene”, a declarat agentul atacantului de 28 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑