Milsami s-au lăsat învinşi. Veris a devenit lider în Divizia Naţională



05 октября 2014

 

Veris a devenit noul lider în Divizia Naţională, după ce a învins Milsami cu scorul 1-0, în derby-ul etapei a zecea. Golul a fost marcat de căpitanul "haiducilor", internaţionalul Petru Racu, care a înscris din lovitură liberă în minutul 29.

 "Greu ca întotdeauna. Ne-am aşteptat la meci greu. Important că am învins şi am luat cele trei puncte", a spus Racu.

"Am avut două reprize diferite. Se vede că miza meciului i-a incomodat pe băieţi", consideră antrenorul celor de la Veris, Lilian Popescu. 

În a doua repriză, elevii lui Iurie Osipenco au dominat jocul şi au ratat cea mai mare ocazie prin Romeo Surdu, în minutul 61. Aceasta a fost cea de-a doua înfrângere a sezonului pentru Milsami, care a coborât pe locul şase în clasament. 

După meci, antrenorul "vulturilor" a dat explicaţii fanilor pentru rezultatul obţinut de echipa sa: "În a doua repriză a fost o singură echipă pe teren. Dar din păcate fotbalul se joacă pe goluri şi Veris a marcat un gol în prima repriză."

Veris este lider în clasament, la egalitate de puncte cu Sheriff, care a învins în ultimul meci al etapei formaţia Academia, scor 3-0.

Veris a profitat şi de semi-eşecul Daciei, care a remizat fără goluri într-un alt meci din runda a zecea, cu Saxan.

Cu o zi mai devreme, Zimbru a învins Dinamo-Auto cu 3-0, iar FC Tiraspol s-a impus cu acelaşi scor în faţa formaţiei FC Costuleni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑