Sevilla - Deportivo 4-1. Andaluzii au urcat pe podium în La Liga



05 октября 2014

 

**VIDEO** Sevilla - Deportivo 4-1. Andaluzii au urcat pe podium în La Liga

Sevilla s-a revanșat după umilința cu Atletico de săptămâna trecută. Andaluzii au învins-o pe Deportivo La Coruna cu 4-1 și au urcat pe locul trei în La Liga.

Echipa lui Unai Emery a ratat prima mare ocazie a serii în minutul 19. Denis Suarez, lansat excelent cu pasa lui Banega, a trimis pe lângă poartă. Sevilla a deschis scorul cinci minute mai târziu prin M'Bia. Acesta a înscris cu capul din cornerul executat de Gerard Deulofeu.

Replica lui Deportivo a venit prin Haris Medunjanin. Bosniacul a executat perfect o lovitură liberă în minutul 31, iar Beto a ramas fără reacție. Tremoulinas a fost aproape de a o readuce pe Sevilla în avantaj câteva secunde mai târziu, însă șutul său a nimerit transversala.

A marcat în schimb Bacca cu 6 minute înainte de pauză. Golgeterul columbian al gazdelor a fost lansat excelent cu o pasă lungă de Deulofeu și l-a învins pe Lux. După pauză tot Sevilla a condus ostilitățile și M'Bia a majorat diferența în minutul 57, când a șutat sec după centrarea lui Bacca.

Șase minute mai târziu, Vitolo a închis tabela cu un șut puternic, din pasa lui Deulofeu. Sevilla putea marca și un al cincilea gol, după ce Lux l-a faultat în careu pe Bacca în minutul 68. Tot columbianul a executat, însa Lux a ghicit coltul.

Galicienii puteau reduce din diferență cu 7 minute înainte de final, când Beto a avut o dublă intervenție, la șuturile semnate de Juanfran și Wilk. S-a terminat 4-1 pentru Sevilla, care incheie etapa pe podium in Spania.

ECHIPELE DE START: 

Sevilla (4-2-3-1): Beto - Coke, Pareja, D. Carrico, Tremoulinas - Banega, M'Bia - Deulofeu (Reyes '74), D. Suarez, Vitolo - Bacca (Aspas '79)

Antrenor: Unai Emery

Deportivo (4-2-3-1): Lux - Laure, Lopo, Sidnei, Luisinho - Medunjanin, Bergantinos - Juanfran, Jose Rodriguez (Wilk '64), Farina (Cavaleiro '59) - Tochea (Canella '79)

Antrenor: Victor Fernandez


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑