Imagini unice cu Maradona: a serbat victoria Argentinei în vestiarul rugbiștilor



05 октября 2015

 

**VIDEO** Imagini unice cu Maradona: a serbat victoria Argentinei în vestiarul rugbiștilor

VIDEO Argentina - Tonga 45-16. După ce i-a condus pe fani în tribune la victoria Argentinei cu Tonga, din etapa a treia a Grupei C de la Cupa Mondială de rugby din 2015, Diego Armando Maradona a venit și în vestiarul "pumelor" și a sărbătorit alături de rugbisti victoria care i-a calificat în proporție de 99% în sferturile de finală.

Legendarul fotbalist a fost în centrul atenției la meciul Argentinei de pe King Power Stadium, din Leicester. Maradona (54 de ani) a făcut spectacol în tribune, iar la finalul meciului a coborât în vestiar, acolo unde a cântat și a dansat alături de "uriașii" din naționala de rugby, care sunt ca și calificați în fazele eliminatorii ale competiției.

Doar o minune îi mai scoate pe argentinieni din sferturi - Tonga să bată Noua Zeelandă, iar sud-americanii să piardă cu Namibia, ultima din grupă.

Următorul meci al Argentinei, cel cu Namibia, din ultima etapă a fazei grupelor, este programat duminică, 11 octombrie, de la ora 14:00 și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Maradona are în palmares un trofeu al Cupei Mondiale de fotbal. În 1986, a condus Argentina către titlu în Mexic, când a fost desemnat și cel mai bun jucător al acelui turneu final. Tot atunci, în meciul cu Anglia, din faza semifinalelor, a marcat două dintre cele mai cunoscute goluri ale sale: pe cel cu mâna, din minutul 51, care a fost supranumit "Mâna lui Dumnezeu", apoi pe cel din minutul 55, când a trimis mingea în poartă după ce a driblat toată apărarea britanică, la capătul unei acțiuni pe care a început-o în propria jumătate de teren.

 

Los Pumas vencieron a Tonga en el Mundial de Rugby. En el vestuario, celebraron con el Diego... [ @dr_javi ] pic.twitter.com/XJZEum5frx

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑