Real Madrid şi Juventus Torino sunt în formă maximă înaintea meciului direct din Liga Campionilor



 

"Galacticii" au demolat Sevilla aseară cu un neverosimil 7 la 3 în campionatul Spaniei, în timp ce Juventus s-a distrat pe teren propriu cu Catania. Duelul Juventus - Real va fi transmis, în direct, pe CANAL 3, marţea viitoare.

După eşecul din El Clasico, Real s-a dezlănţuit în partida cu Sevilla. Madrilezii conduceau cu 3 la 0 după doar 30 de minute după dubla lui Bale şi golul lui Ronaldo. Până la pauză, oaspeţii au redus din handicap prin Rakitic şi Bacca, însă "galacticii" nu au avut milă în a doua repriză când au marcat alte 4 goluri. Benzema şi Ronaldo au făcut 5 la 2 până în minutul 60. Sevilla s-a consolat cu o bijuterie trecută în cont de Rakitic.

În minutul 71 Ronaldo a făcut hattrick-ul, iar Benzema a stabilit scorul final de 7 la 3. Şi următoarea adversară al galacticilor din Champions League, Juventus Torino, nu are probleme în campionatul Italiei. "Bătrâna Doamnă" s-a distrat cu Catania, pe care a umilit-o cu 4 la 0. Vidal a deschis scorul în minutul 26, iar Pirlo a dublat avantajul gazdelor până la pauză.

Tevez şi Bonucci au stabilit scorul final în a doua repriză. Italienii vor juca marţi, cu Real Madrid în Liga Campionilor. Partida transmisă în direct, pe Canal 3, de la 21 şi 45 de minute. În aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, pe 2Plus, Şahtior Doneţk va încerca să mai spele din ruşine în returul cu Bayer Leverkusen.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑