Vor doar victorie! Rugbistii nationalei Moldovei debuteaza in noua campanie, cu partida in fata Ucrainei




Trei victorii in primele 3 meciuri desfasurate acasa, si un sfarsit de an implinit isi doresc rugbistii nationalei Moldovei. Sambata haiducii debuteaza in noua campanie, cu partida in fata Ucrainei. Victoria este pe buzele fiecarui rugbist.

 

Au inceput pregatirile pentru o noua campanie de calificare. Nationala de rugby a Moldovei va juca sambata cu selectionata similara a Ucrainei, apoi peste o saptamana urmeaza duelul cu Polonia, iar peste alte 7 zile meciul cu Suedia. Toate partidele se vor juca acasa deaceea haiducii sunt siguri ca pot obtine victorii in primele 3 partide. 


Pentru o pregatire cat mai buna a jucatorilor, la nationala a fost invitat din nou tehnicianul roman, Mircea Paraschiv.

 

Cu noi exercitii tehnice si viziuni moderne din Anglia, a venit la nationala si unul dintre cei mai bun rugbisti moldoveni, Vadim Cobalas. Acesta evolueaza la echipa engleza Sale Sharks.

 

Totodata nationala are si intariri noi. Din campionatul Italiei au fost convocati Gheorghe Gajon si Sergiu Morosanu.

 

Nu este insa totul excelent la selectionata. Dumitru Arhip, care evolueaza in Tara Galilor, la echipa Ospreys, nu poate veni. In plus sunt accidentati Victor Leon si Sergiu Castravet. Sub semnul intrebarii este si evolutia celui mai bun rugbist al Moldovei din 2013, Oleg Prepelita.

 

Optimist este si presedintele federatiei de profil.


Moldova debuteaza in aceste preliminarii sambata in fata Ucrainei. Meciul se va desfasura la ora 13 pe stadionul Dinamo din capitala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: rugby, nationala moldovei, victorie,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑