Cea mai mare surpriză a anului în tenis: eliminarea lui Federer de la Wimbledon



05 декабря 2013

ATP a publicat pe site-ul oficial lista celor mai mari surprize din sezonul recent încheiat în tenisul mondial. 

Două dintre cele cinci l-au avut protagonist pe Roger Federer, ambele meciuri fiind pierdute de elvețian în luna iulie. 

Astfel, locul 5 în clasamentul surprizelor este ocupat de duelul dintre Jarkko Nieminen și Juan Martin Del Potro, de la Monte Carlo. Argentinianul a servit pentru câștigarea partidei la scorul de 5-4 în decisiv, însă a cedat până la urmă în fața finlandezului cu 4-6, 6-4, 6-7. (DETALII AICI)

Poziția a patra revine meciului pierdut de Roger Federer la Hamburg, în semifinale, împotriva lui Federico Del Bonis. Argentinianul clasat atunci pe locul 114 l-a învins pe fostul lider mondial la capătul a două seturi încheiate la tiebreak - 7-6, 7-6 (DETALII AICI).

></p><p>Ultimul loc de pe podium este ocupat de finala de la<strong> Vina Del Mar</strong>, cedată de ocupantul locului 1 în lume, <strong>Rafael Nadal.</strong> Spaniolul, aflat la primul turneu după o pauză de 8 luni de zile, a pierdut în finală, în fața lui <strong>Horacio Zeballos</strong> - 7-6, 6-7, 4-6 (<a href=DETALII AICI).

></p><p>Tot ibericul a fost protagonistul celei de-a doua surprize din sezonul 2013. Nadal a pierdut surprinzător în primul tur de la Wimbledon în fața lui <strong>Steve Darcis</strong>, fără să îi fure măcar un set belgianului - 6-7, 6-7, 4-6. (<span style=REZUMATUL VIDEO AICI). 

></p><p>Cea mai mare bombă a anului în tenis a fost detonată tot pe terenul central de la Wimbledon, la o singură zi distanță după eliminarea lui Rafael Nadal. Câștigător de 7 ori la<strong> All England Club</strong> și deținător al titlului,<strong> Roger Federer</strong> s-a văzut eliminat în turul secund de ucrainianul <strong>Sergiy Stakhovsky</strong> - scor 7-6, 6-7, 5-7, 6-7 (<a href=REZUMATUL VIDEO AICI)

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑