Victor Pițurcă: ”Acest egal cu Argentina înseamnă foarte mult. Personalitatea noastră se dezvoltă!”



 

**VIDEO** Victor Pițurcă: ”Acest egal cu Argentina înseamnă foarte mult. Personalitatea noastră se dezvoltă!”

Selecționerul consideră excelent rezultatul din amicalul cu Argentina, precum și cel de la alegerile pentru președinția FRF.

Victor Pițurcă era extrem de liniștit și încrezător la finalul partidei cu Argentina. Selecționerul a spus ce au de câștigat tricolorii după un astfel de meci, dar și cum a gândit să-l anihileze pe Messi.

”Înseamnă foarte mult pentru naționala de fotbal a României. Dacă am fi pierdut, atunci eșecul se răsfrângea asupra noastră, a mea, plus că dispărea încredearea din rândul jucătorilor. Așa, am remizat cu Argentina, una dintre primele echipe din lume, iar personalitatea noastră este în creștere”, a mai spus Pițurcă.

”Leo Messi n-a fost marcat de cineva anume. A fost o apărare în zonă, dar când mingea era la Messi, cel care-l ataca era imediat dublat, plus că compartimentele din spate închideau și mai mult culoarele. Și noi am contribuit la jocul mai puțin reușit al lui Messi”, a completat selecționerul.

În final, Victor Pițurcă a spus că a primit girul lui Răzvan Burleanu de a continua pe banca naționalei.

”Rezultatul alegerilor este unul excelent. Am zis înainte că, dintre toți candidații, Gică Popescu a fost un mare jucător și că ar merita o șansă, dar cred că noul pentru fotbalul românesc trebuie să înceapă, iar domnul Burleanu este bine venit.

De altfel, dânsul a venit în cabina antrenorilor după meci, împreună cu tot staff-ul dumnealui, și ne-a spus că de acum înainte vom lucra împreună.

Dacă Răzvan Burleanu crede în altcineva, este în regulă. Nu-mi place să se spună că eu trebuie să rămân pentru că trebuie să mi se plătească contractul. Nu, vreau să rămân pentru că actuala conducere are încredere în Victor Pițurcă și asta s-a și întâmplat deja”, a conchis selecționerul.

Noul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, a confirmat, înainte de a pleca de la Arena Națională, că a mers personal în cabina antrenorilor pentru a vorbi cu Pițurcă.

”Nu se pune problema schimbării selecționerului. Vom merge înainte cu Victor Pițurcă”, a spus noul șef de la Casa Fotbalului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑