Salvati de la infrangere, in ultimele secunde. Petrolul si Steaua au remizat in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei




Petrolul si Steaua au remizat, scor 1 la 1, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Ros-albastrii au egalat in prelungiri, la ultima faza a meciului.


Petrolul si Steaua si-au dat intalnire pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti. Oaspetii au fost mai periculosi in atac, in prima repriza. Totusi, ironia sortii, golul a venit in poarta lor. Fostul star al cluburilor Standard Liege sau Anderlecht, Tchite a marcat la prima ocazie mare a echipei sale. Stelistii au incercat sa readuca echilibrul pe tabela de scor inca pana la pauza, dar au esuat. In partea secunda ambele echipe au nimerit cate o data bara, Teixeira si Chipciu fiind ghinionistii. Campioana Romaniei a evitat infrangerea in al 5-lea minut de prelungiri, chiar inainte de fluierul final. Chipciu a inscris din apropiere, dupa un atac prelungit.

 

Steaua a evitat dramatic infrangerea. Echipa calificata in finala Cupei Romaniei se va decide peste 3 saptamani, in returul de la Bucuresti. In cealalta semifinala, Universitatea Cluj se va duela cu CFR, dupa remiza, scor 0 la 0, din prima mansa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑