Fara surprize in campionatul Angliei. Toate favoritele se mentin pe pozitii




Etapa fara surprize in campionatul Angliei. Toate favoritele, Chelsea, Manchester City, United, Arsenal si Liverpool au castigat, iar clasamentul nu a suferit schimbari.

 

Dupa ce a cucerit primul trofeu din 2015, Cupa Ligii Angliei, Chelsea continua sa fie prima si in campionat. Aseara aristocratii au trecut la limita cu 1 la 0, in deplasare, de West Ham. Golul victoriei a fost marcat de belgianul Eden Hazard. Nici campioana Manchester City nu se lasa. Cetatenii se mentin la 5 puncte in spatele lui Chelsea dupa succesul de ieri cu ultima clasata, Leicester. A fost 2 la 0, gratie reusitelor lui David Silva si James Milner. 

 

Pe locul 3 in campionatul Angliei in continuare se afla Arsenal, care in aceeasi etapa a invins cu 2 la 1, in deplasare echipa Queens Park Rangers. Arsenal este la 4 puncte in spatele lui City, insa este amenintata de urmaritoare. Manchester United e la doar un punct distanta, dupace tot ieri diavolii rosii au trecut cu 1 la 0 de Newcastle. Golul vitoriei a venit in minutul 89. 

 

In sfarsit pe 5 este Liverpool, si ea o echipa cu pretentii la podium. Cormoranii sunt la doar 3 puncte de locul 3. In aceeasi runda formatia lui Brendan Rodgers a invins-o cu 2 la 0 pe Burnley. Pentru Liverpool au marcat Henderson si Sturridge.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑