Fără surprize în ziua a doua de turneu la Madrid. Francezii Tsonga, Gasquet și Monfils s-au calificat



 

**VIDEO** Fără surprize în ziua a doua de turneu la Madrid. Francezii Tsonga, Gasquet și Monfils s-au calificat

Favoriții continuă în Mastersul de la Madrid. Cotat cu șansa a 10-a la câstigarea trofeului, Grigor Dimitrov a trecut ușor de manșa inaugurala. Adversarul bulgarului, Donald Young, a abandonat, în setul secund, din cauza unei accidentari. Și francezul Jo-Wilfried Tsonga a acces în turul doi. Numărul 14 ATP l-a eliminat pe Lukas Rosol, cu 7-5 și 6-3.

Jo-Wilfried Tsonga a declarat la finalul partidei: "Trebuie să progresez la nivel mental, trebuie să-mi îmbunătăţesc jocul din teren pentru a câştiga cât mai multe meciuri şi a-mi recăpăta încrederea". Compatriotul lui Tsonga, Gael Monfils, nu a avut probleme în fața lui Lukas Rosol, de care a trecut 6-2, 6-0.

Într-un alt meci, Fernando Verdasco a câștigat confruntarea spaniolilor. L-a învins, cu emoții, pe Guillermo Garcia-Lopez. A pierdut primul set cu 4-6, dar a revenit și s-a impus cu 6-2 și 6-3. Roberto Bautista-Agut a avut un meci greu cu românul Marius Copil, pe care l-a învins 7-5, 6-3.

Pablo Andujar, care a jucat finala de la Barcelona, s-a oprit însă după doar un meci. Ibericul, beneficiar al unui wild-card, a fost eliminat de Jack Sock, care a confirmat cu un joc bun finala câștigată la Houston în urmă cu două luni. A fost 6-4, 7-5 pentru numărul 37 ATP.

În altă ordine de idei, Richard Gasquet a avut un meci uşor în faţa croatului Ivo Karlovic, pe care serviciul nu l-a mai salvat. Francezul de pe locul 23 mondial s-a impus cu 6-3, 6-4, şi va evolua în turul al doilea împotriva cehului Tomas Berdych.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑