Becali a stabilit care sunt următorii jucători care pleacă de la Steaua: “Iau 5-6 milioane în iarnă!”



 

**VIDEO** Becali a stabilit care sunt următorii jucători care pleacă de la Steaua: “Iau 5-6 milioane în iarnă!”

Steaua s-a despărțit în această vară de mai mulți jucători, printre care și căpitanul ei, Cristi Tănase, pentru care a încasat de la Tianjin Teda un milion de euro. Este singurul fotbalist pentru care campioana a încasat bani, Prepeliță, Arlauskis și Latovlevici plecând gratis, la final de contract. Gigi Becali a stabilit deja care sunt următorii doi fotbaliști ce vor pleca din club.

În direct prin telefon la Digi Sport Special, pe Digi Sport 1, finanțatorul Stelei a dezvăluit politica de transferuri pentru noul sezon: “Tocmai de aia, dacă tot am luat banii pe Tănase, am zis, hai să luăm. Am luat banii pe Teixeira, l-am luat pe Hamroun, mai luăm mâine doi trei jucători și gata.

De ce cumpăr eu acum cinci jucători? Pentru că eu mă gândesc că-l dau pe Chipciu și-mi slăbește echipa peste șase luni. Și-i înlocuiesc pe Chipciu și pe Adi Popa de acum. Chipciu n-are nicio ofertă acum, dar eu cred că pe el iau 5-6 milioane în iarnă.”

În vârstă de 26 de ani, Alex Chipciu mai are contract cu Steaua până în vara lui 2016. Conform transfermarkt, cota de piață a internaționalului român este 3,5 milioane de euro. Adi Popa, care are 26 de ani, valorează, conform aceleiași surse, 2,1 milioane de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑