Federer s-a calificat în optimi la Toronto. Kyrgios îl întâlnește pe Murray, LIVE pe Digi Sport 2 (18:00)



06 августа 2014

 

**VIDEO** Federer s-a calificat în optimi la Toronto. Kyrgios îl întâlnește pe Murray, LIVE pe Digi Sport 2 (18:00)

Roger Federer a avut un start impresionant la Openul Canadei. În direct la Digi Sport 2, numărul 3 ATP s-a impus ușor în fața lui Peter Polansky.

Elvețianul a avut nevoie de numai 52 de minute pentru a obține victoria - 6-2, 6-0 a fost scorul cu care Federer a mers în optimile competiției pe care a mai câștigat-o, în 2004 și 2006, chiar la Toronto.

Conaționalul său, Stanislas Wawrinka, a avut însă emoții mari în confruntarea cu Benoit Paire, fiind nevoit să salveze o minge de meci.

Totul s-a decis în tie-break-ul ultimului set, acolo unde câștigătorul din acest an de la Australian Open s-a impus la 2: 4-6, 6-3, 7-6 (2) a fost scorul final, iar Wawrinka se păstrează în cursa pentru câștigarea trofeului.

În trei seturi s-a decis și confruntarea dintre Gilles Simon și Dominic Thiem. După 3-6, 6-4, 6-0, francezul s-a calificat în turul următor.

Nick Kyrgios a avut nevoie de o oră şi 35 de minute pentru a obţine calificarea în turul secund. Jucătorul care l-a eliminat pe Rafael Nadal în optimile turneului de la Wimbledon s-a impus în două seturi, 7-6, 7-5, contra locului 30 mondial, Santiago Giraldo. Urmatorul său adversar va fi Andy Murray, într-o partidă TRANSMISĂ ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 18:00.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑