Anghelache regretă că l-a adus pe Stoican la Dinamo. ”Am crezut că va face toate eforturile”



06 октября 2015

 

**VIDEO** Anghelache regretă că l-a adus pe Stoican la Dinamo. ”Am crezut că va face toate eforturile”

Constantin Anghelache, fostul președinte al celor de la Dinamo, regretă acum una dintre deciziile majore pe care le-a luat în perioada în care a activat ca oficial al roș-albilor.

Ex-oficialul grupării din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” regretă că l-a adus pe Flavius Stoican ca antrenor la Dinamo și explică și de ce.

”Un moment de abatere a fost în octombrie 2014, când o înșelare a gândului meu a frânt Dinamo în evoluție. Gândul meu a fost spre Flavius Stoican. Am crezut că, ajungând la o echipă fanion, va face toate eforturile.

Se pare că a uitat de ele și de acolo până în mai, când a venit Rednic s-au întâmplat mai multe lucruri la care eu nu am subscris niciodată”, a spus Anghelache.

Fostul președinte are mare încredere în Rednic, despre care spune că este un demn urmaș al lui Mircea Lucescu.

”Acum cred că, din mai, de când Mircea Rednic a revenit la echipă - cred că el a luat cel mai mult din știința de antrenor a lui Mircea Lucescu - va face ceva bun pentru Dinamo.”

Într-un final, Constantin Anghelache a confirmat ceea ce digisport.ro a publicat zilele trecute, și anume faptul că el va fi înlocuit din Consiliul de Administrație al lui Dinamo cu Ionel Dănciulescu.

”Este o mare onoare pentru mine ca un dinamovist pur ca Dănciulescu să intre în Consiliul de Administrație. Îi urez să fie și ascultat și să facă ceea ce trebuie”, a conchis Anghelache. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑