Rapiștii contestă suspendarea Stelei: "Poate li se reduce la un singur scaun"



06 декабря 2013

 

></p><p><strong>Steaua</strong> a scăpat de suspendarea stadionului după incidentele petrecute în tribune la meciul cu Petrolul (<a href=1-1, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), Comisia de Disciplină a LPF închizând doar Peluza Sud pentru trei partide.

La meciul de duminică, suporterii steliști au aprins torțe și fumigene în culorile steagului național, iar cei de la Peluza Sud au aruncat și în teren câteva dintre ele. Arbitrul Ovidiu Hațegan a oprit timp de circa 3 minute meciul, pentru ca pompierii să aibă timp să de îndepărteze de pe suprafața de joc (VIDEO și DETALII AICI).

Sancțiunea, socotită de rivali ca fiind prea blândă, i-a indignat pe rapidiști, care au fost obligați să dispute ultimul meci al anului 2013 în exil, la cel puțin 40 de kilometri de propriul fief. Giuleștenii au jucat la Ploiești, pe fosta arenă a Astrei și au pierdut cu 0-1 contra Unirii Tărlungeni (VIDEO și DETALII AICI).

Directorul de imagine al Rapidului, Lucian Ionescu, a contestat decizia Comisiei de Disciplină, spunând, ironic, că suspendarea Stelei s-ar putea reduce la un singur scaun, dacă șefii din Ghencea vor face recurs.

"Aș vrea să vorbesc doar despre fan shop, dar nu mă pot abține, din păcate. O remarcă e legată de o așa numită suspendare, pe care am urmărit-o foarte atent. Ce anticipam s-a întâmplat. Nu am mai auzit, personal, ca după un meci cu incidente să fie suspendată o peluză. Probabil că, dacă vor face recurs, va fi suspendat doar un scaun. Așa cum am mai spus, noi suntem loviți, iar alții sunt iertați de fiecare dată, fără ca cineva să se sesizeze.", a spus Lucian Ionescu, în cadrul conferinței de presă de vineri, prilejuită de relansarea magazinului oficial de la stadionul "Giulești - Valentin Stănescu" (VIDEO și DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑