Bologna - Napoli 3-2. Echipa lui Sarri a pierdut primul loc în Serie A TIM



06 декабря 2015

 

**VIDEO** Bologna - Napoli 3-2. Echipa lui Sarri a pierdut primul loc în Serie A TIM

Surpriză uriaşă în Serie A TIM. Napoli și-a pierdut fotoliul de lider, după ce a fost învinsă de o echipă din coada clasamentului. Bologna s-a impus cu 3-2 pe teren propriu şi a pus capăt unei serii de 18 meciuri fără înfrângere pentru formaţia lui Maurizio Sarri.

Napoli a rezistat mai puţin de o săptămână pe primul loc în Italia. Gruparea de lângă Vezuviu, fără Vlad Chiricheş, a pierdut surprinzător pe Stadio Dall'Ara, în ciuda faptului că Higuain a reuşit o nouă dublă.

Destro a deschis scorul pentru gazde în minutul 14, după o pasă superbă a lui Diawara. Șapte minute mai târziu, Rossettini l-a învins si el pe Reina, în urma unei lovituri de colţ.

Bologna s-a desprins la trei goluri în minutul 60, când Destro a reușit dubla, şi putea chiar să marcheze pentru a patra oară, dar Mounier a ratat incredibil din câiva metri.

Napoli a revenit pe final, însă nu a putut evita înfrângerea. Higuain a marcat de două ori în ultimele trei minute regulamentare și a rămas lider în clasamentul golgheterilor din Serie A TIM, cu 14 reușite în 15 etape.

S-a încheiat 3-2 pentru Bologna, iar Napoli a suferit prima înfrângere în Italia, după 13 meciuri.

Bologna: Mirante - Rossettini, Oikonomou, Gastaldello, Masina - Taider, Diawara (Pulgar 90+2), Brienza (Brighi 65) - Mounier, Destro, Rizzo (M'Baye 74)

Antrenor: R. Donadoni

Napoli: Reina - Hysaj (Maggio 64), Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan (D. Lopez 76), Jorginho, Hamsik - Callejon (Mertens 65), Higuain, Insigne

Antrenor: M. Sarri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑