Slammers - Warriors 29-20. "Războinicii japonezi", fără victorie în Liga Internaţională de Tenis



06 декабря 2015

 

**VIDEO** Slammers - Warriors 29-20.

Slammers a bifat a doua victorie în Liga Internaţională de Tenis. A învins, ÎN DIRECT la Digi Sport, cu 29-20 pe Japan Warriors. Nick Kyrgios şi Belinda Bencic au fost vedetele echipei din Singapore.

Spectacolul vedetelor din Liga Internaţională de Tenis s-a mutat la Manila. Singapore Slammers a învins Japan Warriors şi a bifat a doua victorie în această competiţie.

Carlos Moya a câştigat "meciul legendelor" cu Marat Safin, iar rusul a ajuns la al 4-lea eşec consecutiv. Cel mai spectaculos set al întâlnirii a adus faţă în faţă perechile Melo/ Brown şi Paes/Herbert. Experienţa indianului, cu 54 de titluri ATP de dublu, din care 8 de Grand Slam, şi-a spus cuvântul. Warriors a câştigat cu 6-5.

"Este incredibil că am o astfel de șansă să am un partener atât de experimentat. Cred ca el a jucat mai mult decât am eu vârsta" a declarat Herbert la final.

Kurumi Nara nu a reuşit să repete jocul bun pe care l-a avut în faţa numărului 1 mondial, Serena Williams. Condusă cu 4-2 de Belinda Bencic, japoneza i-a lăsat locul în teren croatei Mirjana Lucic Baroni. Elveţianca a câştigat cu 6 la 2.

Au urmat două victorii pentru Nick Kyrgios, atât la simplu împotriva lui Phillipp Kohlschreiber, cât şi la dublu, unde a făcut pereche cu Belinda Bencic.

S-a terminat 29-20 pentru Slammers, iar "războinicii japonezi" rămân fără victorie la actuala ediţie a Ligii Internaţionale de Tenis.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑