Partidă de foc în Cupa Spaniei! Atletico şi Real se vor duela în meciul tur din optimile de finală ale competiţiei



 

Atletico şi Real se vor duela în meciul tur din optimile de finală ale competiţiei. Partida va avea loc pe stadionul Vicente Calderon din capitala Spaniei cu începere de la ora 22:00. 

Deţinătoarea Cupei Spaniei, Real Madrid va juca în deplasare cu rivala Atletico Madrid în prima manşă din optimile de finală. Cele două formaţii care au jucat în 2014 în finala Ligii Campionilor, se vor duela pentru a patra oară în acest sezon.

Atletico s-a impus în Supercupa Spaniei în faţa galacticilor după două meciuri, dar şi în campionat în luna septembrie. Antrenorul galacticilor a declarat înainte de meci că duelurile cu Atletico mereu au fost dificile, iar acesta nu va fi o excepţie.

"Cunoaştem bine adversarul, am jucat de mai multe ori cu Atletico chiar şi în acest sezon. E o echipă dificilă, deoarece luptă în teren şi este foarte organizată. În meciurile pe care le-am câștigat în faţa lor am dat totul în teren", a declarat 

Ancelotti a mai anunţat că în acest meci va juca sigur Gareth Bale, care a fost criticat după meciul cu Valencia, pierdut de madrileni cu 2-1.

Partida tur dintre Atletico şi Real se va juca în această seară pe stadionul Vicente Calderon cu începere de la ora 22:00. Meciul retur va avea loc pe 15 ianuarie pe Santiago Bernabeu.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑