Derby-ul Italiei, frumos si nedecis. Juventus si Inter au remizat in meciul de la Torino si conduc in campionat




Derby-ul Italiei, frumos si nedecis. Juventus si Inter au remizat in meciul de la Torino, scor 1 la 1. Gazdele conduc in campionat, dar le desparte un singur punct de a doua clasata, AS Roma.

 

Derby d’Italia, meciul dintre Juventus si Inter, este considerat cea mai tare rivalitate intre 2 cluburi din orase diferite ale tarii. Editia cu numarul 224 a derby-ului a inceput cu golul lui Tevez, din minutul 5, dar cireasa de pe tort a fost faza creata de Vidal. 

 

Juventus a avut numeroase ocazii de a decide partida inca in prima repriza. Prestatia portarului oaspetilor, Handanovic a fost, insa, fabuloasa. Dupa pauza, Inter a inceput sa dicteze jocul si, in consecinta, a venit golul egalizator al lui Icardi. Remiza in derby-ul Italiei nemultumeste ambele echipe. Inter e abia pe locul 11 in campionat, Juventus e lider, dar mai are doar un punct in fata gruparii AS Roma. Tot ieri, aceasta a smuls o victorie grea in duelul cu Udinese, in deplasare, scor 1 la 0. Astori a marcat singurul gol. Una din cele mai titrate echipe din Italia, AC Milan, are un nou sezon slab. Aceasta a pierdut meciul de acasa cu Sassuolo, scor 1 la 2. 

 

AC Milan ocupa abia locul 7 in Serie A si e deja la 15 puncte in spatele liderului Juventus.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑