Amendă pentru echipa Red Bull



Echipa Red Bull Racing, câştigătoare, duminică, la Marele Premiu al Germaniei, a fost amendată cu 30.000 de euro după ce o roată fixată prost la monopostul australianului Mark Webber s-a desprins şi a rănit un cameraman britanic.

În turul 9 al cursei din Germania, Mark Webber a intrat la standuri pentru primul schimb de pneuri, când se afla la conducerea cursei. Mecanicii nu i-au strâns bine şurubul la roata dreapta-spate, iar pneul s-a desprins la scurt timp după ce pilotul a repornit.

Roata desprinsă s-a îndreptat către boxele vecine. Mecanicii au apucat să se ferească, dar un cameraman aflat în zonă nu a mai putut evita contactul, fiind doborât de pneu. El a primit imediat îngrijiri medicale pe circuit şi apoi a fost transferat cu elicopterul la un spital din apropiere.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Germaniei, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de finlandezul Kimi Raikkonen şi de francezul Sebastian Grosjean, ambii de la Lotus-Renault. Mark Webber a încheiat cursa pe locul 7

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑