Maria Sharapova s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după o victorie în două seturi, cu Zarina Diyas



 

Maria Sharapova **s-a calificat în sferturi la Wimbledon,** după o victorie în două seturi, cu Zarina Diyas

Zi cu puține surprize în turneul feminin de la Wimbledon. Serena a trecut de Venus, în duelul familiei Williams, iar Maria Sharapova și Agnieska Radwanska s-au calificat în sferturi, după victorii în două seturi.

Serena Williams a învins-o în două seturi, 6-4, 6-3, pe sora sa mai mare, Venus, și s-a calificat în sferturile turneului de la Wimbledon. Liderul mondial, care a câştigat primele competiții majore din acest sezon, Openul Australiei şi Roland Garros, a semnat a 25-a victorie consecutiva în turneele de Grand Slam.

Cele două surori, fiecare cu câte cinci titluri pe iarba londoneză, nu s-au mai înfruntat într-o competiţie de asemenea importanţă de la finala ediţiei 2009 de la Wimbledon. A câştigat atunci tot Serena.

În turul următor, Serena o va înfrunta pe Victoria Azarenka, fostă nr.1 mondial. Jucătoarea din Belarus a rezolvat rapid meciul cu Belinda Bencic, din Elveția. A fost 6-2, 6-3, după ceva mai mult de o oră de joc. Azarenka a reușit nu mai puțin de 5 break-uri și a avut un procentaj excelent la punctele câștigate cu primul serviciu, 85%.

Maria Sharapova s-a calificat tot în minimum de seturi. A trecut cu un dublu 6-4 de Zarina Diyas, din Kazahstan. Jucătoarea din Rusia a comis 7 duble greșeli și a avut emoții mai ales în actul secund, când outsidera a condus cu 3-1.

Unul dintre cele mai echilibrate meciuri din optimi a fost cel dintre Agnieska Radwanska și Jelena Jankovic. După ce Jankovic a început mai bine și a avut avantaj de două game-uri, poloneza a întors soarta primului set, 7-5. Tot Radwanska a fost la controlul partidei și în cel secund, pe care și l-a adjudecat cu 6-4.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑