Adrian Mutu a marcat un super gol cu Viktoria Plzen! A fost a 3-a sa reușită în ultimele 3 meciuri



07 августа 2014

 

**VIDEO** Adrian Mutu a marcat un super gol cu Viktoria Plzen! A fost a 3-a sa reușită în ultimele 3 meciuri

Petrolul a avut o primă repriză extraordinară împotriva Viktoriei Plzen și a condus cu 3-1 la pauza meciului din Cehia (VIDEO AICI), deși a început meciul timorat, cehii dominând primele minute ale partidei.

În minutul 39, Adrian Mutu a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri din actuala ediție a Europa League. Veteranul Petrolului și-a dovedit din nou calitățile incontestabile și a înscris un gol extrem de important, cu o execuție superbă de la distanță, care nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Mutu a reușit un gol asemnător și în urmă cu șase ani, într-un meci jucat de Fiorentina împotriva lui PSV, în Cupa UEFA.

Adrian Mutu traversează o perioadă excelentă. El a înscris și în meciul tur cu Viktoria Plzen, scor 1-1, cu o execuție plasată din afara careului, prin care a izbutit să-și aducă echipa în avantaj.

Internaționalul român este la al treilea meci consecutiv când înscrie, după ce a punctat și în victoria Petrolului cu FC Botoșani, scor 4-1.

În aceste condiții, jucătorul ajuns la 35 de ani poate să fie o soluție chiar și pentru selecționerul Victor Pițurcă, în perspectiva meciului României cu Grecia, primul din preliminariile Euro 2016.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑