"Tricolorii" au parte de condiţii bune de pregătire pentru meciul cu Muntenegru



07 сентября 2014

 

"Tricolorii" au parte la Podgorica de condiţii bune de pregătire pentru meciul cu Muntenegru. Elevii lui Caras pot merge la antrenamente chiar pe jos, deoarece stadionul unde este programată partida se află la cinci minute distanţă de hotelul unde esta cazată naţionala.

Naţionala Moldovei este cazată în acelaşi hotel ca şi în luna octombrie a anului trecut, atunci când a jucat cu Muntenegru în preliminariile pentru Mondialul din Brazilia. Hotelul se află chiar în centrul capitalei Podgorica şi este considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din regiune, care oferă servicii la preţuri rezonabile.

Astfel, preţul pentru o noapte de cazare în această perioadă variază de la 60 la 150 de euro. În toate camerele conexiunea la internet este gratuită, iar în afara lor, tricolorii mai pot profita de alte servicii incluse în preţ, cum ar fi o sală de fitness sau o bibliotecă.

Arena Pod Goricom are o capacitate de 12 000 de locuri și a fost renovată ultima dată în anul 2000. Acesta este şi stadionul de acasă nu doar al naţionalei Muntenegrului, dar şi al clubului FK Buducnost. Naţionala Moldovei va juca pentru a doua oară pe acest stadion, după meciul de anul trecut.

Partida dintre Muntenegru şi Moldova, din preliminariile Campionatului European din 2016, se va juca luni, de la ora 21:45.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑