Burleanu confirmă stadioanele de la Euro 2020: "E un element de maximă importanţă pentru suporteri"



07 октября 2014

 

**VIDEO** Burleanu confirmă stadioanele de la Euro 2020:

România are privilegiul de a organiza patru partide la Euro 2020, trei în faza grupelor şi unul în optimi, iar ţara noastră pregăteşte acum stadioanele pentru prestigioasa competiţie.

Aşa cum s-a vehiculat şi în momentul în care UEFA a anunţat ţările organizatoare, principalele arene pe care se bazează FRF sunt cele pe care evoluează Steaua, Dinamo şi Rapid.

În acest moment, nu se ştie dacă unele stadioane vor fi doar modernizate, sau dărâmate şi construite din nou. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat: "Dacă vor fi dărâmate nu pot să vă spun acum, dar nu cred că vor fi dărâmate. În mod cert pot să vă spun că vor intra într-un proces de modernizare.

Acum, practic, rămâne de văzut şi de analizat din punct de vedere structural, dacă prezenta structură permite o ridicare sau o anumită modernizare. În mod cert, atât stadionul Stelei, al lui Dinamo şi al Rapidului intră în acest proces de modernizare, care cred că e un element de maximă importanţă pentru aceste stadioane şi pentru suporterii echipelor".

România va juca două meciuri la Bucureşti, pe Arena Naţională, în grupele Campionatului European din 2020, dacă tricolorii se vor califica la turneul final. Niciuna din cele 13 ţări alese prin vot de Comitetul Executiv al UEFA nu se va califica direct la Euro 2020.

Toate reprezentativele din Europa vor fi împărţite în 10 grupe de calificare, din care la turneul final vor merge ocupantele primelor două poziţii.  Alte 4 selecţionate vor obţine biletele pentru Campionatul European prin intermediul Ligii Naţiunilor, noua competiţie UEFA care va debuta în toamna lui 2018.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑