Victorie de senzație la Mondialul de rugby! Tricolorii au învins cu 17-15 după ce au fost conduși cu 15-0



07 октября 2015

 

Naționala României de rugby a reușit o victorie de senzație la Mondialul de rugby! Tricolorii au învins Canada cu 17-15 după ce au fost conduși cu 15-0.

România a reușit prima victorie la actuala ediție a Campionatului Mondial de rugby. "Stejarii" au învins Canada cu scorul de 17-15, într-un meci jucat la Leicester. În minutul 52, nord-americanii conduceau cu 15-0, dar tricolorii au avut o revenire de senzație.

Cu două eseuri înscrise și o lovitură de penalizare care a fost transformată cu două minute înaintea fluierului final, elevii lui Lynn Howells au întors soarta jocului și au reușit o performanță istorică. Este prima dată când, la Cupa Mondială de rugby, o echipă condusă la o diferență de 15 puncte a reușit să revină și să obțină victoria.

Naționala României mai are un meci de disputat la Mondialul de rugby. Duminică, selecționata de peste Prut va întâlni Italia. Dacă reprezentativa României va obține victoria, atunci își va asigura participarea la următorul Campionat Mondial.

În clasamentul grupei D, Irlanda şi Franţa sunt pe primele două poziţii, cu câte 14 puncte, ambele fiind calificate în sferturile de finală. Italia ocupă locul 3, cu cinci puncte, România este pe poziţia a patra, cu patru puncte, iar Canada este pe ultimul loc cu doar două puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑