Fanii au desemnat cel mai frumos punct din 2015. Un schimb al Simonei a fost al doilea cel mai votat



07 декабря 2015

**VIDEO** Fanii au desemnat cel mai frumos punct din 2015. Un schimb al Simonei a fost al doilea cel mai votat

Simona Halep a pierdut lupta pentru câştigarea premiului pentru cea mai frumoasă lovitură a anului 2015. Într-un top realizat pe site-ul oficial WTA, bazat pe voturile fanilor din întreaga lume, lovitura Simonei ajunsă în ultimele 4 a fost devansată de cea a câştigătoarei Turneului Campionilor, Agnieszka Radwanska.

Sportiva din Polonia a adunat 42% dintre voturi pentru lovitura ei de la Singapore. Românca de 24 de ani a fost a doua la acest capitol (34% pentru schimbul de la Toronto), fiind urmată de o altă lovitură a Radwanskăi (Miami, 18%) şi de punctul superb al lui Angelique Kerber (Stuttgart, 6%).

Nu este pentru prima oară când Radwanska îşi adjudecă premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a anului: a reuşit acest lucru şi în 2013 şi în 2014.

WTA a propus un sistem nou în acest an pentru stabilirea celui mai frumos punct al sezonului. S-au format două grupe de câte cinci schimburi care au câştigat lovitura lunii. Între ultimele 10, "Simo" a avut două puncte.

Fanii au ales câte o lovitură în fiecare grupă iar cele mai votate două au ajuns între ultimele 4 din care s-a ales săptămâna trecută cel mai frumos punct al anului 2015.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑