SHOW EXCEPŢIONAL LA SUPER BOWL! Denver Broncos a devenit campioană după o pauză de 17 ani



08 февраля 2016

Show de zile mari la cea de-a 50-a ediție a Superbowl-ului din liga nord americană de fotbal. Denver Broncos s-a impus cu 24-10 în fața lui Carolina Panthers şi a devenit campioană după o pauză de 17 ani.

Cel mai aşteptat meci al anului din lumea sportului nord-american a început cu un recital de excepție din partea interpretei Lady Gaga. Aceasta a intonat imnul Statelor Unite ale Americii în fața a peste 70 de mii de spectatori. În pauza partidei, a venit răndul lui Bruno Mars, trupei Coldplay şi căntăreței Beyonce să încingă atmosfera de pe arena Levis Stadium din Santa Clara, California.

Partida dintre Denver Broncos şi Carolina Panthers a fost urmărită de peste 120 de milioane de telespectatori, în timp ce acest meci a generat un profit de cel puțin 15 miliarde de dolari.

Totodată, marile companiile au cheltuit suma astronomică de cinci milioane de dolari pentru 30 de secunde de publicitate în timpul Super Bowl-ului.

Denver Broncos a căştigat partida în fața favoritei Carolina Panthers cu 24-10, reuşind să devină campioană pentru a treia oară în istorie în NFL.

După acest meci, legenda fotbalului american, Peyton Manning, a devenit cel mai bătrăn quarter-back care a evoluat în finală şi primul jucător care a căştigat 200 de meciuri în National Football League.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑