LIVE SCORE & Borussia Dortmund - Real Madrid (21:45), Digi Sport 2



**LIVE SCORE & VIDEO** Borussia Dortmund - Real Madrid (21:45), Digi Sport 2

Borussia Dortmund speră la o minune în returul cu Real Madrid din sferturile de finală ale Champions League, meci ce va fi astăzi, de la 21:45 în direct la Digi Sport 2. Ibericii au câştigat în prima manşă cu 3-0 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO). "Jucăm la Dortmund, unde suntem periculoşti!", susţine starul Borussiei, Robert Lewandowski.

Borussia Dormund are însă o misiune aproape imposibilă. Cristiano Ronaldo mai are nevoie de un singur gol pentru a-l depăşi pe rivalul de la Barcelona, Lionel Messi. Portughezul nu va fi titular, dar Carlo Ancelotti speră ca altcineva să marcheze pentru Real: "Trebuie să înscriem o dată şi ne vom concentra pe acest lucru. Nu ne gândim la cum ar fi dacă. Treaba noastră este să jucăm la cel mai înalt nivel - ideal ar fi să jucăm la fel ca în manşa tur."

Real Madrid a marcat în 34 de meciuri consecutive în Liga Campionilor, dar a pierdut de trei ori în Germania. Speranțele echipei lui Jurgen Klopp se leagă de revenirea lui Lewandowski. Suspendat în tur, polonezul a înscris de patru ori împotriva galacticilor, anul trecut.

Acum el nu crede că va putea să repete performanța individuală din întâlnirile precedente cu Real: "Sezonul trecut a fost puţin diferit. Dacă există cineva care crede că pot marca din nou de patru ori, este puţin nebun. Noi vrem să evoluăm cât mai bine posibil 90, 95 de minute şi avem avantajul că jucăm la Dortmund. Aici, suntem întotdeauna periculoşi."

Echipe probabile

Borussia: Weidenfeler - Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm - Jojic, Nuri Sahin - Grosskreutz, Mkhitaryan, Reus - Lewandowski. Antrenor: Kurgen Klopp

Real: Casillas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, F. Coentrao - Modric, Xabi Alonso, Di Maria - Isco, Benzema, Bale. Antrenor: Carlo Ancelotti


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑