Reghe: ”Angrenajul Stelei e dat peste cap fără Gardoș, dar Supercupa nu e atât de importantă”



 

**VIDEO** Reghe: ”Angrenajul Stelei e dat peste cap fără Gardoș, dar Supercupa nu e atât de importantă”

Laurențiu Reghecampf susține că Steaua trebuie să se concentreze mai mult pe "dubla" cu Stromsgodset, decât pe Supercupa cu Astra.

Steaua se confruntă cu mai multe probleme de efectiv înaintea Supercupei cu Astra, care va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Sânmărtean, suspendat după eliminarea din finala Cupei României, tot cu Astra, Gardoș și Adi Popa, ambii accidentați, sunt jucătorii pe care nu se va baza Gâlcă.

Lipsa lui Gardoș reprezintă însă o pierdere importantă în angrenajul Stelei. În locul său, în centrul defensivei va juca Varela, în timp ce pe dreapta titular va fi Râpă.

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, aflat de câteva zile în Austria, în cantonament cu Al Hilal, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că absența lui Gardoș va cântări mult în angrenajul echipei.

”Gardos este foarte important pentru Steaua, mai ales că nu s-a adus la echipă un fundaș dreapta. În aceste condiții, în care Varela juca foarte bine pe dreapta, nu știu cum se vor descurca, mai ales că acum vor fi două posturi descoperite. Este doar o părere, Gâlcă știe mai bine ce are acolo.

Va fi o perioadă grea pentru Steaua, în care echipa trebuie să se califice în grupele UEFA Champions League. Nu cred că este foarte important meciul cu Astra, sigur este un trofeu, pe care noi l-am câștigat anul trecut, dar în condițiile actuale mai important este pentru Steaua să ajungă în UCL”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul arabilor a subliniat faptul că în această pauză competițională era momentul ca liniile la Steaua să fie schimbate și să se aducă alți jucători. De altfel, acesta a și fost principalul motiv pentru care el a plecat din Ghencea.

”În momentul de față, dacă ținem cont de actualul lot, de faptul că nu s-au mai adus jucători, de faptul că anumiți jucători au ajuns la un anumit nivel și logic era să plece, că trebuiau aduși alți jucători dornici de performanță, asta este realitatea și trebuie să te pliezi pe ea. Pentru ceea ce își dorește Steaua în sezonul viitor, era nevoie ca anumite lucruri să fie schimbate.

Asta este acum. Nu știu dacă partida cu Stromsgodset va fi una foarte grea, dar va fi dificilă. Cu o organizare bună, Steaua se va califica”, a închieat, într-o notă optimistă, Laurențiu Reghecampf.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑