Au blocat exodul de jucători. Cum au fost convinși fotbaliștii să rămână la ASA Târgu Mureș



Au blocat exodul de jucători. **Cum au fost convinși** fotbaliștii să rămână la ASA Târgu Mureș

Conducerea celor de la ASA Târgu Mureș a izbutit, cu o zi înainte de disputarea Supercupei României, contra Stelei, să oprească exodul de jucători. Nemulțumiți de blocarea conturilor și de urmările pe care le are măsura DNA asupra propriilor salarii, câțiva jucători în frunte cu Vasile Maftei și-au reziliat contractele.

Puși în fața unei situații ingrate, de a-și pierde o echipă întreagă, oficialii vicecampioanei au căutat urgent o soluție. Bogdan Mara, președintele clubului, a explicat cum a reușit să-i convingă pe jucători să rămână în lot.

”S-a discutat cu fiecare jucător în parte o reeșalonare a salariilor. În funcție de cât avea fiecare, se va achita momentan un cuantum de 40% în fiecare lună, cel puțin până se vor debloca conturile sau vor apărea alți bani de la televiziuni sau din alte fonduri pe care le are clubul.

Dacă va exista înțelegere și vor avea răbdare jucătorii, încă putem forma o echipă puternică”, a spus Mara.

Steaua - ASA Târgu Mureș, Supercupa României, care va începe de la ora 21:00, va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Președintele vicecampioanei nu a dorit să vorbească direct despre plecarea lui Dan Petrescu, dar a înaintat deja mai multe nume din care se va alege noul antrenor al celor de la ASA.

”Dan încă nu a plecat și până nu va pleca nu ne gândim la altceva. Joi vom vedea însă ce strategie vom urma. Sunt mai mulți antrenori la care ne gândim.

E și Miriuță, și Costel Gâlcă, este și Florin Marin, sunt mai multe nume de antrenori pe listă, este și Mihai Teja, care este un antrenor foarte bun”, a conchis Bogdan Mara.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑