Ce trebuie să facă Budescu pentru a ajunge la națională: ”Să fie mai bun decât concurentul lui pe post”



08 августа 2015

 

**VIDEO** Ce trebuie să facă Budescu pentru a ajunge la națională: ”Să fie mai bun decât concurentul lui pe post”

VIDEO Astra - West Ham United 2-1. Giurgiuvenii și-au asigurat liniștea și calificarea în play-off-ul UEFA Europa League datorită lui Constantin Budescu (26 de ani), care prin ”dubla” sa a întors soarta partidei de la Giurgiu și a stabilit scorul final.

Vedeta echipei antrenate de către Marius Șumudică are deja șase goluri bifate în actualul sezon, dar nu este convins de faptul că va fi chemat la echipa națională pentru meciul cu Ungaria.

Ionuț Badea, unul dintre ”secunzii” lui Anghel Iordănescu, a explicat, într-o intervenție telefonică la emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, care sunt principiile pe baza cărora sunt selectați jucătorii la lot, cum ar fi și cazul lui.

”Nu discutăm deloc valoarea lui Budescu. Budescu este urmărit mereu de când am preluat echipa națională, este în discuțiile noastre după fiecare etapă și după fiecare meci. Nu discutăm așadar valoarea lui, ci utilitatea lui în lotul echipei naţionale.

În momentul în care Budescu este mai valoros sau într-o formă sportivă mai mare decât concurentul său de pe post, sunt convins că nu va fi nicio problemă în a fi chemat”, a opinat antrenorul, la modul general.

Totuși, pe final, Badea a explicat și un motiv pentru care mijlocașul ofensiv al celor de la Astra a fost omis de la ultimele convocări.

”Anghel Iordănescu este atent cu toate detaliile, e foarte atent cu tot ceea ce înseamnă utilitatea unor jucători ca Budescu. În momentul în care își pune în valoare calitățile pentru echipă devine o forță și oricând e subiectul echipei naționale”, a conchis Badea la Digi Sport.

În actuala campanie de calificare pentru Euro 2016, Budescu a bifat o singură convocare, chiar pentru meciul de debut cu Grecia de la Atena, când a fost doar rezervă neutilizată.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑