Gabi Torje e optimist, cu două meciuri rămase de disputat: "Facem 6 puncte!"



08 сентября 2015

 

**VIDEO** Gabi Torje e optimist, cu două meciuri rămase de disputat:

VIDEO. România - Ungaria 0-0. Gabi Torje a fost unul dintre puţinii remarcaţi ai partidei de pe Arena Naţională, dar nici el nu a reuşit să găsească un motiv pentru care tricolorii nu au marcat decât un gol în ultimele 4 meciuri.

"După jocul prestat în prima repriză, nu meritam să câştigăm. În a doua, meritam să câştigăm. Trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că nu am făcut un meci bun azi. Am dezamăgit multă lume azi. Trebuie să ne mulţumim cu acest punct.

Sperăm să avem mai multe şanse la ultimele două meciuri şi să ne calificăm. Nu e vorba de oboseală. Când ai 40.000 de oameni care te susţin din tribune, nu te mai gândeşti la oboseală.

Când începi prost un meci, e greu să revii şi să câştigi. Nu e vorba de presiune, emoţii, frică sau lipsă de valoare, în niciun caz. Cred că un motiv anume nu există şi nu găsim o scuză pentru ce se întâmplă", a declarat fostul dinamovist în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Chiar şi aşa, Torje este optimist în ceea ce priveşte şansele tricolorilor la calificarea la EURO 2016. România e pe locul 2 în Grupa F, cu două meciuri rămase de disputat.

></p><p><em><strong>, a mai spus mijlocaşul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑