Keșeru și-ar dori adversari care ne atacă. "Din punct de vedere al intențiilor, am fost ireproșabili"



08 сентября 2015

 

**VIDEO** Keșeru și-ar dori adversari care ne atacă.

VIDEO România - Grecia 0-0. Claudiu Keșeru (28 de ani) a fost titularizat de Anghel Iordănescu în atacul naționalei tricolore, dar vârful de la Ludogorets nu a reușit să facă diferența, irosind toate șansele de gol avute. După meciul de pe Arena Națională, ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Keșeru a declarat:

"Nu cred că e vorba de blocaj, e vorba că și azi ne-am creat câteva ocazii, chiar dacă nu erau foarte clare, dar nu am reușit să înscriem. Am întâlnit o echipă a Greciei care a jucat dezinvolt, deschis, salut acest lucru. Au vrut probabil să arate că nu merită acest loc, de codașă a grupei.

E o grupă extrem de echilibrată, se vede și pe rezultatele ultimelor meciuri. Observăm că în această grupă nu prea mai sunt victorii, se resimte cum ne apropiem de finalul calificărilor, se simte o presiune suplimentară. Din punct de vedere al intențiilor, am fost ireproșabili. Că nu am reușit să înscriem, este altă treabă", a spus Keșeru, care mai spune că și-ar dori să vadă o formulă ofensivă a Finlandei în următorul meci de la București.

"Este mai bine să vină și Finlanda cu o speranță de a-și continua iluziile, deoarece vor veni cu ideea de a juca. Noi am controlat și azi jocul. Tot noi am fost mai periculoși, ca și la Budapesta. Probabil un adversar care vine cu intenția clară de gol, de a ne marca, ne va ajuta și pe noi. Nici vorbă că am putea rata această calificare. Avem nevoie de patru puncte cu Finlanda și Feroe. Probabil e și situația puțin precară acum, pentru că stranierii aveau puține meciuri în picioare. Sper să ne prezentăm la meciurile următoare mult mai bine fizic", a conchis Keșeru.

România nu a reuşit nici de data aceasta să convingă, acesta fiind al treilea rezultat consecutiv de 0-0, după cele din deplasare cu Irlanda de Nord şi Ungaria. În ultimele două partide din grupă, România va întâlni, luna viitoare, Finlanda, la Bucureşti (8 octombrie), şi Insulele Feroe, în deplasare (11 octombrie).


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑