Albania-Portugalia 0-1. Lusitanii sunt cu un picior la Europene



08 сентября 2015

 

**Albania-Portugalia 0-1.** Lusitanii sunt cu un picior la Europene

Portugalia a câștigat chinuit în Albania, dar este ca și calificată la EURO 2016. Miguel Veloso a marcat unicul gol al partidei.

Lusitanii sunt aproape siguri de calificarea la Euro 2016, după o prestație modestă în Albania, salvată de golul din prelungiri al lui Miguel Veloso.

Cristiano Ronaldo a avut prima ocazie a partidei: Berisha a intervenit la șutul portughezului (12). Starul lui Real a șutat din nou periculos, din pasa lui Nani, însă goalkeeperul albanez a fost la post (29).

Gashi a răspuns cu puțin înainte de pauză, iar Rui Patricio a blocat fără probleme (45).

Albanezii au avut cea mai mare ocazie în minutul 75. Șutul deviat al lui Cikalleshi a nimerit bara. Aproape de gol a fost și Eliseu - lansat de Ronaldo cu o pasă superbă, fundașul Benficăi l-a învins pe Berisha, dar mingea a trecut puțin pe lângă (80).

Portugalia și-a asigurat victoria în prelungiri - Miguel Veloso a marcat cu capul din cornerul lui Quaresma (90+2). S-a terminat 0-1, iar marea surpriză a grupei, Albania rămâne pe locul 3 și este sigură că va juca barajul.

ECHIPELE

Albania: Berisha - Djimsiti, Cana, Arlind Ajeti, Agolli - Xhaka, Kukeli, Abrashi (Basha, 54) - Gashi (Roshi, 71), Cikalleshi (Balak, 86), Lenjani
Antrenor: Giovanni De Biasi

Portugalia: Rui Patricio - Vieirinha (Cedric Soares, 54), Pepe, Ricaro Carvalho, Eliseu - Danny (Eder, 76), Danilo Pereira, Miguel Veloso - Nani, Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva (Quaresma, 65)
Antrenor: Fernando Santos

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑