Franța - Serbia 2-1. Echipa lui Deschamps bate tot în amicale! "Dublă" superbă a lui Matuidi



08 сентября 2015

 

**VIDEO** Franța - Serbia 2-1. Echipa lui Deschamps bate tot în amicale!

Încă o victorie pentru Franța, în meciurile amicale, după succesul recent în fața Portugaliei (1-0). Partida cu Serbia, de pe noul stadion "Matmut Atlantique" din Bordeaux, a început excelent pentru jucătorii lui Didier Deschamps.

Blaise Matuidi a deschis scorul în minutul 10, din centrarea lui Sagna. "Cocoșii" puteau marca imediat pentru 2-0, dar Giroud nu a reușit să îl învingă pe Rajkovic. Lloris s-a remarcat și el, la prima ocazie a oaspeților, irosită de Nemanja Gudelj. S-a făcut 2-0 în minutul 25 - Blaise Matuidi a bifat "dubla" cu o execuție senzațională. Serbia a redus din handicap în minutul 40 - șut Markovic și deviere decisivă Mitrovic.

Startul reprizei secunde a adus o șansă imensă pentru Griezmann, care a nimerit bara (51). S-a terminat 2-1, și pentru francezi urmează noi meciuri tari de pregătire, înainte de Euro 2016: vor înfrunta în următoarele două luni Armenia, Danemarca, Germania şi Anglia.

Franța (4-1-4-1): Lloris - Sagna, Varane, Mangala, Tremoulinas - Schneiderlin - Valbuena, Pogba, Matuidi, Griezmann - Giroud. Antrenor: D. Deschamps. Au mai jucat Kondogbia, Debuchy, Benzema, Martial și Sissoko.

Serbia (4-3-3): Rajkovic - Tomovic, Ivanovic, Spajic, Obradovic - Gudelj, Fejsa, Matic - Markovic, Mitrovic, Tadic. Antrenor: R. Curcic. Au mai jucat: Kostic, Ljajic, Tosic, Skuletic, Petrovic și Kosanovic.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑