Bayern Munchen a dat o petrecere la Oktoberfest, după un start bun în Bundesliga



08 октября 2013

 

După muncă şi răsplată! Pep Guardiola, împreună cu elevii săi, au schimbat ghetele şi tricourile pe haine tradiţionale germane şi au mers la Oktoberfest. În acest mod, echipa momentului din fotbalul european a sărbătorit rezultatele din primăvara trecută şi debutul fantastic în acest sezon din Bundesliga.

Jucătorii lui Bayern Munchen au dat dovadă de mare talent nu doar la marcat goluri, dar şi la băut bere. Pep Guardiola, prezent la primul său Oktberfest, împreună cu elevii săi, au dat mai multe halbe peste cap după un parcurs excelent din această toamnă în Bundesliga.

La eveniment au fost prezenţi cei mai tari jucători ai echipei, cum ar fi Franck Ribery, Thomas Muller, Philipp Lahm, Thiago Alcantara sau Arjen Robben.

"Sărbătorim în afara campionatului. Nu e nimic deosebit, însă mulţi dintre noi avem meciuri importante vineri. Aşa că nu vom bea prea mult", a spus Arjen Robben.

Ca şi pe terenul de fotbal, echipa s-a prezentat în acelaşi echipament. Fotbaliştii, împreună cu soţiile sau prietenele, au purtat haine tradiţionale bavareze. De la petrecerea organizată de Bayern nu au lipsit figuri marcante ale clubului, precum Franz Beckenbauer sau Matthias Sammer.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑