Șumi a comentat absența lui Alibec din lotul naționalei: “S-a pregătit până în ultima clipă”



08 октября 2015

 

**VIDEO** Șumi a comentat absența lui Alibec din lotul naționalei: “S-a pregătit până în ultima clipă”

Denis Alibec este singurul jucător convocat de Anghel Iordănescu pentru dubla cu Finlanda și Feroe care n-a prins lotul pentru disputa cu scandinavii, din această seară, de pe Arena Națională. Antrenorul său de la club, Marius Șumudică, a comentat absența atacantului său.

Intervievat telefonic, în direct, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Șumudică a comentat și afirmația lui Mircea Sandu, care spusese că Alibec fumează prea mult: “Unul n-a prins, săracul, nici tricoul, am văzut. Poate să fumeze, să bea și 10 litri de vin și dacă ți-o bagă în poartă nu mai contează. Aș vrea să am jucători care să fumeze un pachet de țigări pe zi și să bea un litru de vin, dar să-mi dea trei goluri pe meci.

Alibec s-a pregătit foarte bine, chiar dacă a fost suspendat la ultima etapă cu Dinamo a rămas alături de echipă, nu mi-a cerut o zi în plus liberă, s-a pregătit până în ultima clipă, dorind din suflet să ajungă foarte bine pregătit la echipa națională.

Mai departe, e filosofia fiecărui antrenor. Probabil domnul Iordănescu a vrut să fie echilibrat, față de acțiunile trecute a revenit și Stancu, e și Andone. Dânsul joacă mai mult cu un vârf împins, Dar Stancu nu e vârf împins, pentru mine nici Keșeru nu e vârf împins.”

România - Finlanda se joacă de la ora 21:45 și va putea fi urmărit live text pe digisport.ro și m.digisport.ro. Înregistrarea va fi transmisă în premieră pe Digi Sport 1, de la ora 01:00. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑