Nou record de spectatori pe Arena Naţională. Probleme la sistemul de verificare al biletelor



08 октября 2015

 

**VIDEO** Nou record de spectatori pe Arena Naţională. Probleme la sistemul de verificare al biletelor

România poate face un pas aproape decisiv spre calificarea la Campionatul European din 2016, în meciul cu Finlanda, de pe Arena Naţională. Fanii "tricolorilor" au luat cu asalt casele de bilete, iar partida împotriva nordicilor va stabili un nou record de spectatori.

Potrivit reporterilor Digi Sport, pentru meciul cu Finlanda s-au vândut 54.364 de bilete. Astfel, pentru prima oară în scurta istorie a Arenei Naţionale, în tribune se vor afla peste 54.000 de spectatori.

Astfel, partida din această seară cate recordul de asistență deținut până în prezent de disputa cu Olanda, din preliminariile CM 2014. Pe 16 octombrie 2012, nu mai puțin de 53.329 de spectatori au urmărit din tribune înfrângerea "tricolorilor", 1-4.

Podiumul este completat de amicalul România - Argentina (53.000 de fani pe 5 martie 2014), în timp ce finala UEFA Europa League din 9 mai 2012 a strâns 52.347 de specatori în tribune.

Cu toate acestea, nu toate veştile venite de la Arena Naţională sunt bune. Deşi FRF a decis să deschidă mai devreme porţile stadionului, pentru a evita aglomeraţia, intrarea fanilor întârzie, din cauza unor probleme la sistemul electronic de verificare al biletelor.

În altă ordine de idei, oficialii Federaţiei Române de Fotbal au decis să ceară preventiv tragerea acoperişului de pe Arena Naţională, deşi nu sunt anunţate precipitaţii în această seară.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑