EXCLUSIV Surdu: “Am renunțat la 300.000 de euro pentru ca Rapid să nu intre în faliment!“



></p><p>Sătul să fie pus la zid de foarte multă lume pentru salariul nejustificat de mare pe care l-ar fi avut la Rapid, <strong>Romeo Surdu</strong>, actualul jucător al celor de la FC Brașov, a dat cărţile pe faţă într-un interviu acordat în exclusivitate perntru Digi Sport.</p><p><em><strong>

În al doilea rând, trebuie să se ştie că Surdu a avut la Rapid, 15.000 de euro pe lună şi nici pe aceia nu i-am luat mereu, drept dovadă restanţele pe marginea cărora s-a scris.

Alţi colegi de-ai mei, din acea perioadă, aveau salarii de 20.000 - 25.000 de euro pe lună şi le primeau la timp. Despre ei nu s-a scris nimic pentru că se căuta un ţap ispăşitor iar acela trebuia să fie Surdu!“, a declarat actualul jucator al Braşovului pentru Digi Sport.

></p><p>Chiar dacă a avut parte de un tratament ostil în Giuleşti, Surdu nu le poarta pică rapidiştilor:</p><p><em><strong>

Lumea îl aplauda pe Herea care transforma penalty-urile obţinute de mine. Dar asta e viaţa! Eu nu sunt supărat pe nimeni de acolo drept dovadă ca am renunţat la aproximativ 300.000 de euro, banii mei, pentru ca acest club să nu intre în faliment. M-a sunat domnul Zamfir şi m-a rugat să fac acest lucru iar eu am acceptat! Cine ar mai renunţa la o astfel de sumă care i se cuvine?!", a mai spus fostul atacant al giuleştenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑