Ianis Hagi poate fi surpriza lui Iordănescu în cantonamentul naţionalei



 

**VIDEO** Ianis Hagi poate fi surpriza lui Iordănescu în cantonamentul naţionalei

Ianis Hagi poate fi surpriza selecţionerului Anghel Iordănescu în cantonamentul de iarnă al echipei naţionale. Jucătorul celor de la Viitorul a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al anului, la Gala AFAN.

Iordanescu n-a stabilit încă locul pentru cantonamentul de iarnă al "tricolorilor", care va începe pe 24 ianuarie, dar a conturat deja lotul de jucători din Liga 1 pe care ar vrea sa-i testeze. Pe lângă steliştii Cojocaru, Toşca, Stanciu şi Râpă, selecţionerul este pregătit să îl convoace şi pe Ianis Hagi.

"Eu v-am zis că Ianis creşte. Dintr-un copil, a ajuns să se maturizeze. A crescut, e mult mai puternic, fotbal ştie, talent are, inteligent e. Rămâne să aibă ambiţia lui de a fi cel mai bun, să gie numărul 1, pentru că are capacitatea asta", a spus Gică Hagi.

La doar 17 ani, Ianis a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Liga 1 la gala AFAN şi a fost nominalizat şi în categoria fotbaliştilor de perspectivă, de către publicaţia britanică Daily Mail.

"Sper ca într-o zi să-mi împlinesc visele pe care le am de mic şi sper să se îndeplinească repede. Sunt onorat să port acest nume. Tatăl meu e un model în viaţă pentru mine. Eu încerc să muncesc cât mai mult pentru a ajunge la un nivel cât mai înalt", a declarat Ianis Hagi.

Cel mai tânăr căpitan din istoria Ligii 1, Ianis Hagi a jucat 20 meciuri în acest sezon şi a marcat un gol.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑