Fiorentina - Lazio 1-3. Toate golurile, marcate în prelungirile ”derby-ului românilor”!



**Fiorentina - Lazio 1-3.** Toate golurile, marcate în prelungirile ”derby-ului românilor”!

Duelul românesc din Serie A dintre Ciprian Tătărușanu și Ștefan Radu a fost câștigat de fundașul lui Lazio! Romanii s-au impus cu 3-1 pe terenul Fiorentinei și au mai făcut o victimă dintre echipele din fruntea clasamentului din Italia!

Lazio, cu Ștefan Radu titular, a dat din nou lovitura în deplasare! După ce a învins Interul pe San Siro, echipa lui Stefano Pioli a câștigat și pe terenul Fiorentinei. Gazdele, care l-au avut în poartă pe Tătărușanu, au avut prima mare ocazie: Matias Fernandez a fost aproape de un supergol (4). Replica lazialilor a fost tăioasă: Tătărușanu a respins la execuția lui Keita (28), dar n-a mai avut ce face în fața spaniolului în prelungirile primei reprize (45+1).

În partea secundă, Fiorentina a căutat în permanență egalarea: Rossi, intrat pe final, a avut cele mai importante ocazii (74, 88), dar, de fiecare dată, s-a opus albanezul Berisha.
Prelungirile reprizei a 2-a au fost de-a dreptul nebune.

Lazio și-a dublat avantajul prin Milinkovic-Savic (90+2).

Imediat, gazdele au redus din diferență prin Roncaglia (90+3) care a profitat de eroarea lui Berisha.

Ultimul cuvânt l-a avut tot echipa lui Pioli. Felipe Anderson a stabilit scorul final din pasa lui Candreva (90+6).

Lazio s-a impus cu 3-1 pe terenul Fiorentinei și a obținut a 3-a victorie din acest sezon în deplasare. Pentru gruparea Viola este a 2-a înfrângere pe teren propriu din actualul campionat.

ECHIPELE

Fiorentina: Tătărușanu - Roncaglia, Rodriguez, Astori - Blaszczykowski (Pasqual, 54), Badelj (Ilicic, 59), Vecino, Marcos Alonso - Matia Fernandez (Rossi, 74), Kalinic, Borja Valero
Antrenor: Paulo Sousa

Lazio: Berisha - Konko, Mauricio, Hoedt, Radu (Braafheid, 76) - Milinkovic-Savic, Biglia, Parolo - Candreva, Djordjevic (Matri, 64), Keita (Felipe Anderson, 87)
Antrenor: Stefano Pioli

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑