Arsenal s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Angliei, dupa ce a batut-o pe Hull City - VIDEO




Arsenal s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Angliei, dupa ce s-a impus, cu un categoric 4 la 0, in fata lui Hull City. Pretul calificarii insa a fost unul imens, 3 jucatori ai tunarilor s-au accidentat.

 

Dupa un chinuit 0 la 0 pe Emirates, partida dintre Arsenal si Hull din optimile Cupei Angliei s-a rejucat de aceasta data pe terenul celei de-a doua. Meciul se anunta din nou unul echibibrat, tunarii reusind sa deschida scorul abia pe finalul primei parti. Atacantul francez al lui Arsenal, Olivier Giroud a profitat de o greseala in devensiva lui Hull si a facut 1 la 0. In minutul 71, acelasi Giroud a dublat avantajul tunarilor si soarta echipei calificate era deja hotarata.

 

Resemnati, cei de la Hull au mai incasat alte doua goluri pana la final. Capitanul Theo Walcott a reusit si el o dubla, iar Arsenal merge in sferturile competitiei.

 

Pretul calificarii a fost insa unul imens, pentru ca aseara Mertesacker, Gabriel si Ramsey s-au accidentat, asta la doar o saptamana inainte de returul optimilor Ligii Campionilor in fata Barcelonei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑