După eșec, Pustai a dat vina pe Balaj: "Trebuia să revină şi să îl elimine!"



 

**VIDEO** După eșec, Pustai a dat vina pe Balaj:

Rapid - ASA Târgu Mureş 1-2. A mai trecut o etapă din Liga I şi Rapid a rămas tot cu cele 11 puncte strânse după primele 6 runde. Giuleştenii au pierdut pe teren propriu în faţa celei mai bune echipe din retur, care a obţinut al şaptelea succes în 2015.

Cristi Pustai a pus tunurile pe arbitrajul lui Cristi Balaj, pe care l-a acuzat că nu l-a eliminat pe Patrice Feussi, în minutul 64, când scorul era încă 0-0. Fundaşul oaspeţilor l-a lovit în figură pe Edu Oriol, dar a scăpat fără eliminare.

"Nu am reuşit să încriem. Nu a mers nimic azi. Am luat două goluri acasă, al doilea nu mai zic, o nouă greşeală. Nu vreau să comentez arbitrajul. Îi rupe un dinte, îl umple de sânge! E jenant. Trebuia să revină şi să îi dea cartonaşul roşu lui Feussi. Ne-a bătut o echipă care defilează în campionat", a comentat fostul antrenor de la ASA.

Rapid a rămas pe locul 15, cu 22 de puncte, la cinci lungimi de Concordia Chiajna, prima echipă care se află peste linie. Pentru gruparea giuleşteană urmează însă un test dificil: derby-ul cu Dinamo, înaintea căruia Flavius Stoican a declarat că, dacă nu îl va câştiga, va demisiona.

"Adversarii nu au făcut puncte multe în acest retur, dar noi ne-am oprit la 11 puncte. Urmează meciul cu Dinamo, unul foarte important. Puteam fi mai aproape de salvare. Mai sunt 27 de puncte puse în joc. Când ne-am adunat cum ne-am adunat, era normal să fie greu. Ne lipsește Rui Miguel, nu avem un număr 10", a adăugat "matematicianul".

Partida Dinamo - Rapid, din etapa a 26-a, se va disputa sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑