Finanțatorul Rapidului, Valerii Moraru, a fost dezamăgit de arbitraj: ”Nu merită să investești în fotbal!”



 

**VIDEO** Finanțatorul Rapidului, Valerii Moraru, a fost dezamăgit de arbitraj: ”Nu merită să investești în fotbal!”

VIDEO Rapid - ASA Târgu Mureș 1-2. Finanțatorul giuleștenilor, Valerii Moraru, a plecat de la stadion extrem de dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat la partida cu mureșenii.

Omul de afaceri n-a mai dat vina, de data aceasta, pe jucători și a fost extrem de ”sărac” în declarații, chiar dacă s-au petrecut multe evenimente pe arena din Giulești.

”Nu am vești (n.r. despre Edu Oriol), dar mi s-a spus că e destul de grav. Dar asta nu e cel mai important. Cel mai important e că nu se merită să investești în fotbal. Asta a spus și domnul Massone. Mulțumesc!”, a fost reacția seacă a lui Moraru.

Partida Dinamo - Rapid, din etapa a 26-a, se va disputa sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Valerii Moraru a fost nemulțumit de faza din minutul 64, atunci când Edu Oriol a primit un cot în figură din partea lui Patrice Feussi.

De fapt, Valerii Moraru a lăsat de înțeles că maniera de arbitraj a fost cea care l-a nemulțumit profund, din moment ce a pomenit despre declarațiile lui Angelo Massone.

Finanțatorul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț a fost total nemulțumit de maniera de arbitraj din timpul partidei cu Viitorul, din runda trecută.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑